Vi hjälper dig att skapa den digitala upplevelsen

Vi är en fullservicebyrå och teknikleverantör för den digitala konferensen och viktiga mötet. Våra studiolösningar ger dig den kvalité och säkerthet som du behöver för konferensen eller det viktiga mötet. Vi har fasta och mobila studiolösningar i hela Sverige.

Maila oss

Skapa interaktivitet & engagemang

Engagera dina deltagare via våra mötesplattformar. Vi har tekniken och kunskapen för det mindre och det stora eventet. Och hjälper dig med konkreta metoder för att skapa engagemang från planering till genomförande.

Vi hjälper dig hela vägen fram

Oavsett om det gäller den stora konferensen eller det affärskritiska mötet. Vi hjälper dig med det du behöver. Planering, marknadsföring, studios, plattformar och allt annat du kan tänka dig.

Våra partners

Sagt om oss

Vi har under många år arbetat med Red Carpet Media och är väldigt nöjda över deras djupa tekniska kunnande, kreativa arbetssätt och att de vågar tänja på gränserna när det gällert att skapa intressanta och spännande produktioner såväl som studiolösningar

Linus Stark, Uminova Innovation

Samarbetet med Red Carpet Media var professionellt in i minsta detalj. Med deras hjälp och kunskap lyckades vi överträffa våra egna förväntningar.

Ida Laestander, Region Västerbotten