Vi hjälper dig att skapa upplevelsen

Vi är en fullservicebyrå för såväl den fysiska som hybrida eller heldigitala konferensen och viktiga mötet. Våra projektledare hjälper dig med planering och genomförande. Vi jobbar med både mobila och fasta studiolösningar och streamar ert innehåll till valfri eller av oss tillhandahållen plattform.

Enkla digitala möten

Vi kan hjälpa till med uppkoppling när alla deltagare bara ska vara med digitalt eller när några inte har möjlighet att närvara fysiskt. 

Både fysiskt och digitalt

Vi projektleder alla typer av möten och konferenser. Med vår ”in house” videoproduktionsavdelning kan vi smidigt koppla på LIVE-streaming och sammanföra fysiska och digitala deltagare och medverkande. Vi jobbar med diskreta robotkameror och har både fasta och mobila studiolösningar. Vi streamar ert innehåll till valfri plattform men kan också hjälpa er att sätta upp en digital konferensplattform där alla deltagare kan vara med och interagera med varandra och med innehållet.

Umeå på börsen
var en fjärrstyrd sändning för minsta möjliga teknisk synlighet för publiken på plats. Endast diskreta robotkameror fanns i lokalen. Vi tog fram scen-och bakgrundsdekor.

Mötesplats Digitala Västerbotten sändes från Sara Kulturhus med publik på plats men med fokus på den digitala publiken utan att för den skull åsidosätta de fysiska deltagarna. Talare fanns både fysiskt på plats och via länk som kopplades upp och mixades in i sändningen. Alla deltagare kunde delta i parallella möten via sändningsplattform. Vi tog även fram scendekor och grafiska element.

Studio

Från vår studio på Teg kan vi producera alltifrån enklare föreläsningar och utbildningsfilmer till större heldigitala konferenser. Vi anpassar studiodekor efter era grafiska önskemål. Produktionen kan både sändas live och bandas för senare publicering.

INSIKT Användarträff sändes från vår studio och mixade in digitala talare ovanpå studiobilden samt tog in talarpresentationer i bild.

UmeCom sändes från vår studio på Teg i Umeå till en helt digital publik. Föreläsare deltog både på plats från studion och via länk och integrerades i sändningen.

Länsstyrelsen Västerbotten spelade in en viktig föreläsning för att kunna använda och sprida under en längre tid. Bild på föreläsare och powerpoints mixades och produktionen ramades in av kundens grafik. Materialet kan sändas LIVE eller publiceras direkt efter inspelning.

Vi hjälper dig hela vägen

Oavsett om det gäller den stora konferensen eller det
affärskritiska mötet. Vi hjälper dig med det du behöver.
Planering, marknadsföring, studios, plattformar och allt
annat du kan tänka dig.

Våra partners

Sagt om oss

Vi har under många år arbetat med Red Carpet Media och är väldigt nöjda över deras djupa tekniska kunnande, kreativa arbetssätt och att de vågar tänja på gränserna när det gällert att skapa intressanta och spännande produktioner såväl som studiolösningar

Linus Stark, Uminova Innovation

Samarbetet med Red Carpet Media var professionellt in i minsta detalj. Med deras hjälp och kunskap lyckades vi överträffa våra egna förväntningar.

Ida Laestander, Region Västerbotten